Kapelle-op-den-Bos / Landelijke leefkeuken

Dit majestueuze project in Kapelle-Op-Den-Bos vond zijn oorsprong bij de geplande renovatie van de keuken. De nood aan extra werkruimte resulteerde in een ruime en lichtrijke woonuitbreiding, waarin de beleving van de tuin centraal staat.

Om een optimaal contact met de tuin te garanderen, werd de veranda quasi volledig opgebouwd uit glazen wanden die de hele hoogte van het bouwwerk beslaan. De kleinere, horizontaal georiënteerde glasvakken bovenaan worden gesierd door fijne kruiskozijnen. Een subtiel detail, dat ontegensprekelijk naar de traditionele verandabouw verwijst. Daarnaast getuigen ook de Victoriaanse kroonlijst en de twee trekstangen binnenin van een uitgekiend ontwerp. Logisch dus dat er een piekfijne afwerking op zou volgen. Deze veranda, die werd uitgerust met de modernste technologieën, is werkelijk een parel voor het oog.

De totaalrenovatie van de keuken, die uiteindelijk uitmondde in de bouw van een monumentale veranda, biedt deze woning dan ook een aanzienlijke meerwaarde. De bewoners genieten niet enkel van extra ruimte en lichtinval, maar kunnen nu ook de groene omgeving in hun dagelijkse activiteiten integreren. En dat het hele jaar door!

Bouwproces

Voor we van start gaan met de bouw van een project, stellen wij dit eerst voor in een 3D-render. Aan de hand van dit ontwerp krijgt u een levendig idee van hoe het afgewerkte project eruit kan zien. Nadien volgt de oplevering van de structuur, die u hieronder kan bekijken. Het uiteindelijke resultaat? Dat ziet u hierboven; een prachtveranda die van kop tot teen (of beter: van dak tot vloer) uitblinkt in schoonheid!

Overtuigd?

Contacteer ons