Mol / Steellook leefveranda

Deze leefveranda laat zich opmerken door haar grootse uitstraling, het complex spel van volumes en vlakken en de elegante verwerking van talrijke details. Het ontwerp bestaat uit twee door elkaar gestoken volumes, elk bekroond met een zadeldak dat werd afgewerkt in de klassieke Engelse stijl. Typische kenmerken zijn onder andere de vogelkam op de nok en de eindkegels op de uiteinden van het dak.

Daarnaast werden ook de glaspartijen zorgvuldig afgewerkt volgens de normen van de traditionele verandabouw. Om het Engelse karakter van deze veranda te onderstrepen, werd er gekozen voor verfijnde bovenlichten met kruiskozijnen in steellook profielen. Onderaan wordt het glaswerk beschermd door sierlijk afgewerkte sandwichpanelen, waardoor het geheel niet alleen bijzonder statig oogt, maar ook erg onderhoudsvriendelijk is. Daarmee bewijst dit ontwerp dat naast esthetiek ook praktisch comfort een bepalende rol speelt bij de constructie van onze veranda’s.

Bij All Seasons Veranda’s kiezen wij dan ook steevast voor zonwerende veiligheidsbeglazing met warm edge afstandshouder. Op die manier streven we naar een optimale thermische isolatie. Ook de aluminium profielen dragen daartoe bij. Door ze af te werken met een poederlakcoating – in dit geval in de RAL-kleur 9011 - zijn de profielen bovendien langdurig beschermd tegen aantasting door de natuur.

Deze complexe verandaconstructie is dus niet alleen een streling voor het oog, maar houdt ook duidelijk rekening met het gebruiksgemak voor de bewoners. Enerzijds garanderen de hoogrendementsbeglazing en aluminium profielen een aangename binnentemperatuur. Anderzijds heeft aluminium het bijkomend voordeel dat het bijzonder onderhoudsvriendelijk is.

In deze elegante veranda kan je het hele jaar door heerlijk tafelen te midden van het omliggende groen.

Overtuigd?

Contacteer ons