Lommel / Landelijke leefveranda

Het project uit Lommel is in alle facetten een succesverhaal te noemen. Op enkele maanden tijd diende deze veranda te verrijzen als decor voor een communiefeest. Uiteraard moest ze nadien dienst kunnen doen als oase van licht en rust. En of dat een geslaagd project werd!

Deze woonuitbreiding kenmerkt zich door de mooie glaspartijen, het open karakter met zicht op de tuin en de opvallende kroonluchter. Dit klassiek element vormt een geslaagd huwelijk met de moderne stijl van de veranda. Er werd bewust voor een zadeldak gekozen, om nog meer openheid te creëren.

Ondanks de openheid moet deze setting absoluut niet onderdoen op vlak van gezelligheid. All Seasons Veranda’s zorgde voor een passende houten vloer en sfeerverlichting, die hierop inspeelt.

Ook voor de eigenaars van deze prachtige woonuitbreiding werd het een succesverhaal. De besproken timings werden probleemloos gehaald, het resultaat oversteeg alle verwachtingen en de service werd ook positief onthaald. Wat kan een verandabouwer meer wensen dan tevreden klanten?

Landelijke leefveranda met tafel
Landelijke leefveranda glaspartij met kroonluchter
Landelijke leefveranda vanuit de tuin
Landelijke leefveranda met zicht op tuin
Landelijke leefveranda met terras

Overtuigd?

Contacteer ons