Moderne veranda

Eenvoud siert, zo bewijzen ook de moderne veranda’s van All Seasons Veranda’s. Grote glaspartijen en gestileerde accenten zijn hét kenmerk van onze moderne designs.

Bovendien zijn er tal van mogelijkheden wat de afwerking van uw moderne veranda betreft. In tegenstelling tot de English Woodline en Ligna profielen die bij landelijke en steellook veranda’s gebruikt worden, is het vlakke Avantis profiel perfect combineerbaar met schuiframen en -deuren.

Daarnaast zijn er verschillende uitwerkingen van het dak mogelijk. Onze moderne veranda’s kunnen afgewerkt worden met een plat dak, een lessenaarsdak, zadel- of schilddak. Voor meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden ontvangen wij u graag in onze toonzaal, waar wij de moderne veranda met plezier aan u voorstellen.

Het innovatieve karakter van All Seasons Veranda’s komt voornamelijk tot uiting in de Evolution lijn, die gekenmerkt wordt door haar jonge en frisse look. Naast de strakke lijnen zorgen licht en ruimte voor de eigentijdse verfijning van dit moderne design. Het ontwerp sluit dan ook naadloos aan bij de hedendaagse architectuur.

Of u nu een moderne zithoek wil inrichten, nood hebt aan meer ontspanningsruimte of uw keuken wil uitbreiden met zicht op de tuin. De moderne veranda kent diverse uitwerkingen en All Seasons Veranda’s ontwerpt met veel plezier uw veranda op maat! Bent u benieuwd naar onze realisaties? Laat u inspireren door onze catalogus of maak een afspraak met onze professionals. Zij bekijken graag hoe u uw woning kan uitbreiden met een moderne veranda en staan u bij met persoonlijk advies.

Moderne veranda en pergola
Moderne veranda met tafel en ligzetels
Moderne veranda met tuin
Moderne veranda met lichtstraat
Moderne veranda in glas

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier