Sint-Job-in-‘t-Goor / Moderne Veranda

Goed in shape zijn kan bloed, zweet en tranen kosten. Als je jouw training extra kleur wil geven, kan dat bij Synergie Wellfit in een lichtrijke veranda van All Seasons Veranda’s! Het zicht op de weelderige tuin krijg je er gratis bij.

Verscholen in de bossen van Sint-Job ligt de fitnessstudio van Synergie Wellfit. De karaktervolle woning wordt aangevuld met een moderne veranda, of hoe functionaliteit en schoonheid perfect gepaard gaan. Grote glaspartijen, strakke lijnen en een eigentijdse indruk.

Dit project is het bewijs dat All Seasons Veranda’s ook zelfstandigen en hun klanten kan verblijden met geslaagde woonuitbreidingen. De stijl van de bestaande woning wordt op een natuurlijke manier geïmplementeerd in de veranda, zodat het geheel uniform maar ook dynamisch oogt. De verbinding met de natuur biedt ook hier een enorme meerwaarde.

De blije eigenaars krijgen het laatste woord. Zij leggen de nadruk op het correcte verloop van het proces. Bovendien krijgen zij de eer om in deze zaligheid fitnesslessen te kunnen geven. Niet enkel aangenaam voor de klanten, ook voor de coaches dus!

Moderne veranda met fitnessstudio
Moderne veranda met fitnessstudio vanuit tuin
Moderne veranda met fitnessapparatuur
Moderne veranda met schuifdeuren
Moderne veranda met open deuren

Overtuigd?

Contacteer ons