Vremde / Moderne woonuitbreiding

Eenvoud siert. Dat bewijst deze moderne woonuitbreiding in Vremde. De vraag naar extra licht en ruimte resulteerde in een totale renovatie van keuken en woonkamer. Bovendien brachten de grote verticale glaspartijen automatisch meer groen in het interieur.

Om aan de vraag van de bewoners te voldoen, werd de achterbouw van hun woning uitgebreid en volledig met veiligheidsglas afgewerkt. Daarnaast zou ook het glazen zadeldak boven de eet- en woonkamer voor extra daglicht zorgen. Deze zonwerende hoogrendementsbeglazing heeft een lichttransmissie van 40%, terwijl 23% van de infraroodstraling geweerd wordt. Daardoor geniet men binnenin van een optimale lichtinval zonder dat de omgevingstemperatuur daaronder lijdt.

Verder dragen ook de profielen uit gemoffeld aluminium bij tot de thermische isolatie van de leefkeuken. De keuze voor Avantis profielen kan op verschillende manieren beargumenteerd worden. Ten eerste hebben ze dus een sterk isolerende waarde. Daarnaast verleent de vlakke afwerking van deze profielen het geheel een moderne look. Ook de kleur RAL 9011 draagt daartoe bij. Ten derde hebben de Avantis profielen als bijkomend voordeel dat er bijpassende schuiframen geïntegreerd kunnen worden, wat de hedendaagse uitstraling van deze leefveranda nog versterkt.

Uiteraard werd er niet enkel aan het comfort binnenin gedacht bij het ontwerp van deze woonuitbreiding. De achterwand werd namelijk afgewerkt met een oversteek in pvc-planchetten, waardoor de ramen beter beschermd zijn tegen opspattend water. Bij druilerig weer zorgen de ingewerkte ledspots dan weer voor aangename sfeerverlichting. Verder zijn de keramische tegels binnenin niet enkel onderhoudsvriendelijk, maar dragen ze door hun natuurlijke houtlook ook bij tot de warme uitstraling van de kook- en woonruimte.

Conclusie? Bij All Seasons Veranda’s gaan comfort en esthetiek hand in hand. Deze moderne woonuitbreiding biedt haar bewoners een stijlvolle ruimte waarin ze nu ten volle kunnen genieten van extra lichtinval met optimaal zicht op de tuin.

Moderne woonuitbreiding buitenaanzicht
Moderne woonuitbreiding binnenaanzicht
Moderne woonuitbreiding met zetel en plant
Moderne woonuitbreiding met lichtstraat
Moderne woonuitbreiding met tuintafel

Overtuigd?

Contacteer ons