Schilde / Steellook leefveranda

Sta ons toe fier te zijn op onze projecten, en niet in het minst op deze realisatie. In Schilde staat een fraaie villa, waarin een prachtige dubbele leefveranda annex pergola met dakterras werd geïntegreerd. Dit maakt het geheel tot een ware pièce de résistance. Zowel voor ons als voor de eigenaars.

Ongeacht het seizoen, het weer of de gelegenheid; deze steellook woonuitbreiding biedt te allen tijde gezelligheid, ruimtegevoel en rust. Geniet van zondagse ontbijtmomenten in de leefkeuken, een goed boek in het salon, een zonnig moment op het dakterras of nazomerse barbecue onder de pergola. Of u nu in, aan of op de veranda zit, het uitgestrekte zicht zal u steeds betoveren. Ook vanuit de weelderige tuin en het zwembad is het zicht niet te versmaden. Je kijkt er vanuit dat perspectief mooi uit op de volledigheid van het project.

Dat de eigenaars van deze wondermooie woonst eveneens lovend zijn, doet ons uiteraard nog het meeste deugd. Zij geven aan het gros van hun tijd te spenderen in hun droomveranda. Mogen horen dat ons werk, de opvolging en het uiteindelijke resultaat volledig naar wens waren, appreciëren wij dan ook enorm. Daar doen we het voor, dag in dag uit!

Steellook dubbele leefveranda met pergola
Steellook leefveranda aan zwembad
Steellook leefveranda met dakterras
Steellook leefveranda in glas
Steellook leefveranda met kookeiland

Overtuigd?

Contacteer ons