Schilde / Steellook leefveranda

Wie de laatste trends op de voet volgt, weet dat de steellook helemaal in is. Dat beseften de eigenaars van deze woning in Schilde evenzeer. Zij breidden hun keuken in moderne pastoriestijl uit met een steellook leefveranda.

Voor deze woning uit Schilde bleek een steellook veranda de ideale woonuitbreiding. Enerzijds sluiten de gemoffelde aluminium profielen in RAL-kleur 7021 naadloos aan bij de architectuur van de woning. Anderzijds past de steellook perfect bij het modern landelijke interieur van de keuken en eetkamer. Deze leefveranda lijkt wel een moderne interpretatie van de traditionele verandabouw. Terwijl de Victoriaanse kroonlijst en inox vogeldraad eerder klassiek aandoen, geeft de eenvoudige uitwerking van de bovenlichten in steellook het geheel een hedendaagse uitstraling.

Naar goede gewoonte werd deze veranda ontworpen met het oog op comfort. Het doel? Een lichtrijke ruimte creƫren die geschikt is voor dagelijks gebruik, van waaruit de bewoners hun tuin ten volle kunnen beleven. Voor de gevels werd er gebruik gemaakt van hoogrendementsglas. Het dak werd afgewerkt met zonwerende veiligheidsbeglazing met een unieke zonwerendheid van 23% en een lichttransmissie van 40%. Op die manier geniet je binnenin van een optimale lichtinval zonder dat de omgevingstemperatuur daaronder lijdt.

Verder werd de veranda uitgerust met een ingebouwde airco en ingewerkte verlichtingsspots, zowel binnen als buiten. De binnenzijde van het dak werd afgewerkt met Gyproc in fix finish coating en werd dus volledig schilderklaar opgeleverd. Om de bewoners zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, plaatsten we ook de keramische tegels. Zo konden de eigenaars van deze woning in Schilde na een zorgeloze verbouwing volop genieten van hun lichtrijke woonuitbreiding met zicht op de tuin.

Steellook leefveranda vanuit tuin
Steellook leefveranda met houten tafel
Steellook leefveranda met kookeiland
Steellook leefveranda met dakramen
Steellook leefveranda vanuit tuin

Overtuigd?

Contacteer ons