Tielt / Steellook leefveranda

De steellook veranda doet het de laatste jaren uitzonderlijk goed. De sierlijke Ligna profielen zijn dan ook uiterst geschikt voor realisaties in diverse stijlen. Dat modern en klassiek elkaar ook kunnen versterken, bewijst deze klassevolle woning in Tielt.

De veranda werd ontworpen vanuit de vraag naar extra leefruimte. Bijgevolg vertrok deze schijnbaar eenvoudige constructie vanuit een doordacht ontwerp waarin comfort en functionaliteit voorop staan. Toch voelt de woonuitbreiding allesbehalve geconstrueerd aan. De landelijke stijl uit de oorspronkelijke eetkamer werd moeiteloos doorgetrokken naar de splinternieuwe leefveranda, die nu ruimte biedt aan een uitgebreid gezelschap. Zo ontpopte deze extra leefruimte zich tot de ideale plaats om gezellig samen te komen met de familie. Terwijl de kinderen ravotten in de tuin, kan de oudere garde hier zorgeloos genieten van een dampende kop koffie.

Waar het licht en de openheid overdag een absolute troef vormen, maken de verduisterende screens en ingewerkte sfeerverlichting het er ook na zonsondergang heerlijk vertoeven. De overgangsruimte tussen oud en nieuw bleek dan ook de uitgelezen ruimte voor een knusse zithoek. Op koudere dagen kan je er in alle intimiteit genieten van een uitgebreid aperitief, of je lekker in de zetel nestelen met een goed boek. Meer hoeft dat niet te zijn, toch?

Steellook leefveranda met zonsverduistering
Lichtstraat met ingewerkte spots en airco
Steellook leefveranda met tafel
Steellook leefveranda vanuit tuin
Steellook leefveranda vanuit living

Overtuigd?

Contacteer ons