Over All Seasons Veranda’s

All Seasons Veranda’s is een gespecialiseerd atelier met een kleine kern van zeer deskundige en gemotiveerde vaklui. Dit modern familiebedrijf met een persoonlijk karakter en eigen stijl schaart zich achter éénzelfde doel: een onberispelijk product!

Na bijna dertig jaar in de sector slaagt All Seasons Veranda’s er nog steeds in persoonlijke veranda’s op maat te ontwerpen. Bovendien kunnen zij dankzij hun jarenlange ervaring professioneel advies geven met betrekking tot de gebruikte materialen en de architectuur van uw veranda, zodat die perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Bovenop dit harmonieuze bouwwerk geniet u bij All Seasons van een persoonlijke aanpak. Elk project wordt nauwkeurig opgevolgd door een projectbeheerder, die steeds beschikbaar is voor al uw vragen of opmerkingen. Op die manier slaagt All Seasons er keer op keer in originele en klassevolle veranda’s te ontwerpen en af te leveren binnen de vooropgestelde budgetten en timings.

En dat van A tot Z, zodat u zelfs tijdens het bouwproces op beide oren kan slapen. All Seasons Veranda’s zorgt immers voor totaalprojecten. Van ontwerp tot bouw, afwerking en inrichting. Wilt u ook genieten van de vele voordelen die All Seasons Veranda’s u te bieden heeft? Contacteer ons gerust of breng een bezoekje aan onze toonzaal.

Onze toonzaal

Kan u zich moeilijk een beeld vormen van de verschillende stijlen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van All Seasons Veranda’s? Wij ontvangen u met veel plezier in onze toonzaal!

Om u een idee te geven van ons kunnen, hebben wij in Zandhoven zowel een klassieke, moderne als een steellook veranda tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast kan u er ook onze pergola komen bezichtigen. Wij geven u graag de nodige uitleg bij onze uitwerkingen en lichten de concrete mogelijkheden met plezier toe.

Op maandag en vrijdag zijn wij standaard aanwezig tussen 14 u. en 17 u. ’s Woensdags kan u bij ons terecht tussen 14 u. en 20 u. en ’s zaterdags ontvangen wij u met open armen van 10 u. tot 17 u. Past een ander moment u beter? Op dinsdagen, donderdagen, zon- en feestdagen kan u op afspraak langskomen.

Steellook veranda met houten tafel
Landelijke veranda
All Seasons Veranda's Showroom
Moderne veranda met zonsverduistering
Steellook veranda

Bent u nog op zoek naar inspiratie?

Download onze gratis catalogus