Modern leefveranda met zetel

Getuigenissen

Onze woonuitbreiding met All Seasons is geweldig vlot verlopen. Van offerte tot en met de oplevering heeft iedereen duidelijk gecommuniceerd en zich aan de afspraken gehouden. Bovendien zijn de werkmannen van All Seasons zeer bekwaam, vriendelijk en ordelijk. We werden doorverwezen naar All Seasons door een vriend die al 15 jaar een veranda heeft waar hij zeer tevreden over is. Nu onze veranda er staat, merken we ook dat All Seasons hoogwaardige materialen gebruikt en met veel kennis van zaken de werf voorbereidt en de plaatsing uitvoert. Deze firma is een absolute aanrader voor wie een correcte service en goede kwaliteit wenst. Niet de goedkoopste, maar wel veel waarde voor je geld!

Victor Verbiest

All Seasons Veranda’s zorgde voor een prachtige uitbreiding van onze woonruimte. Het was een zeer aangename samenwerking want de planning werd steeds gevolgd en de deadlines werden gerespecteerd. De communicatie met All Seasons Veranda’s verliep daarnaast ook vlekkeloos. Alle werken werden zeer netjes uitgevoerd en de materialen zijn van hoge kwaliteit. Kortom topservice. Het verhaal eindigde hier trouwens niet! We besloten om 2 jaar later ook de aanbouw aan onze keuken door All Seasons Veranda’s te laten vervangen. Opnieuw topkwaliteit, mooi werk en een gerespecteerde offerte. Een zeer tevreden klant hier!

Anoniem

Wat een feest om met deze mensen te werken. Je krijgt voldoende uitleg over de verschillende mogelijkheden en de communicatie is voldoende en helder. Er wordt voldoende aandacht besteed aan de voorbereiding, waarbij eerst een voorstel wordt opgesteld dat gezamenlijk wordt verfijnd tot het uiteindelijke plan. Financieel zijn ze zeer transparant zonder onverwachte ‘verrassingen’. De werken zijn (bijna) op de afgesproken datum begonnen, maar de bouw werd vertraagd door regen. Verschillende teams wisselen elkaar af en werken goed samen, waardoor je jouw veranda dagelijks ziet groeien. Het zijn zeer fijne mensen om mee te werken: vlot, vriendelijk, netjes, professioneel en ze werken enorm hard door. Alles wordt prachtig afgewerkt en het resultaat overtreft onze verwachtingen. Voor ons is het zeker een aanrader.

Familie Massy

All Seasons Veranda’s is een organisatie die wij meteen zouden aanbevelen. Voor ze eraan begonnen, bekeken ze alles goed en gaven ze goed advies. Daarna werd alles duidelijk uitgewerkt en duidelijk besproken. Ze denken absoluut mee met de klant. Tijdens het plaatsen en plannen is er een hele korte communicatielijn. Ze zijn heel betrokken en onderling hebben ze ook een heel goed contact, namelijk twee vaste contactpersonen. Kortom, van A tot Z was het heel fijn werken.

Anoniem

Al vanaf het kennismakingsgesprek bij All Seasons hadden we een goed gevoel. Medewerkers dachten constructief mee na, bekeken onze vragen en verwachtingen. Ze namen telkens ruim de tijd om verbeterpunten aan te brengen en te bespreken met ons. Ook de plaatsing van onze woonuitbreiding verliep correct en stipt zoals afgesproken. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Het eindresultaat mag gezien worden!

Karine en Koen

All Seasons Veranda’s is zeker een aanrader, een sprekend voorbeeld van een goede samenwerking en dit van het begingesprek tot het mooie eindresultaat. De uitbreiding aan onze bestaande woning is een voltreffer dankzij het professioneel en ‘out of the box’-advies van de verkoper. Bedankt Hans voor jouw deskundige bijdrage! De uitvoering en opvolging van de werken was optimaal. Bedankt Koen voor jouw geduld en ondersteuning! Ook bij problemen, eigen en volkomen eigen aan de aard van een dergelijk project, werden deze steeds en met het nodige geduld en begrip adequaat opgelost. De gebruikte materialen voor ramen en deuren zijn bovendien van hoge kwaliteit die in eigen atelier worden geproduceerd. Coördinatie en planning verloopt centraal vanuit eenzelfde contactpersoon, wat ervoor zorgt dat de betrokkenheid naar de klant zeer hoog is. Wij werden volledig ontzorgd, en dat is top als je zelf druk bezig bent. Prijs-kwaliteit is dit zeker een voltreffer! Wij willen graag het topteam bedanken dat elk met hun specialiteit hebben bijgedragen aan dit project. Droom je ook van een veranda? Ga zeker eens langs bij All Seasons Veranda’s. Niet twijfelen!

Fred & Leen

In de zomer kwam plots ‘out of the blue’ het idee om ons huis uit te breiden met een veranda. Maar, zo gezegd zo gedaan, het was geen simpele zoektocht. Verschillende bezoeken aan verandabouwers draaiden niet uit zoals wij het voor ogen hadden. We zagen door het bos de bomen niet meer tot we bij All Seasons Veranda’s terecht kwamen. Na een huisbezoek met het juiste advies, werd het voor ons al snel duidelijk: All Seasons Veranda’s wordt het. Out-of-the-box, vertrouwen, professionaliteit, kennis en ervaring. Dat is All Seasons! Ook een veranda nodig? Wij besparen jou met deze getuigenis een lange zoektocht. Bij All Seasons Veranda’s ben je aan het goede adres!

Anoniem

Aan alle mensen van het All Seasons team: een welgemeende proficiat voor het realiseren van onze droomtuinkamer. Professionele vakmensen, dat zijn jullie! De op voorhand gemaakte afspraken met de zaakvoerder klopten van het begin tot het eind! We stonden er bovendien van versteld hoe vlot alle werken werden opgevolgd: van afbraakwerken tot de prachtige veranda! Wij willen aan iedereen All Seasons Veranda’s aanraden!

Anoniem

All Seasons Veranda’s zorgde voor een prachtige uitbreiding van onze woonruimte. Het was een zeer aangename samenwerking want de planning werd steeds gevolgd en de deadlines werden gerespecteerd. De communicatie met All Seasons Veranda’s verliep daarnaast ook vlekkeloos. Alle werken werden zeer netjes uitgevoerd en de materialen zijn van hoge kwaliteit. Kortom topservice. Het verhaal eindigde hier trouwens niet! We besloten om 2 jaar later ook de aanbouw aan onze keuken door All Seasons Veranda’s te laten vervangen. Opnieuw topkwaliteit, mooi werk en een gerespecteerde offerte. Een zeer tevreden klant hier!

Anoniem

Wij willen het ganse team van All Seasons Veranda’s ontzettend hard bedanken om onze droom te verwezenlijken. We hebben nu een mooie uitbouw van woonkamer en keuken. We willen zeker de verkoper, Hans, ook bedanken voor het werk dat hij gedaan heeft om onze bouwvergunning in orde te krijgen en omdat hij erin bleef geloven! Dank ook aan de vakmannen die hier over de vloer zijn geweest voor de perfecte afwerking! We zullen All Seasons Veranda’s zeker aanraden. En nu eindelijk genieten van onze leefveranda! Super bedankt aan het ganse team!

Fam. Van Den Wyngaert

Tot voor kort geloofden we niet dat mensen kunnen toveren, maar vandaag weten we beter. Onze witte pvc-veranda werd oud en voelde elk winteruur killer en vochtiger aan. Bevreesd voor de afbraak stelden we nieuwe bouwplannen alsmaar uit. Tot we uiteindelijk toch de zoektocht naar een verandabouwer startten. Die vonden we, een eind hiervandaan, bij All Seasons in Zandhoven. Ons project werd uitvoerig besproken, met voldoende suggesties tot er een heuse woonuitbreiding in zicht kwam. Geen klein bier, want de oude veranda diende afgebroken, terras en vloeren diep uitgeboord…

José en Carmen

Lees meer

We hebben meerdere verandabouwers gecontacteerd voor ons project maar enkel All Seasons gaf ons het gevoel van expertise, kwaliteit en professionaliteit die we zochten. Er werd aan alles gedacht en ons dossier werd goed opgevolgd. De werkmannen waren zeer correct, stipt en ware vakmannen die van aanpakken weten. Het was best fijn om hen op de werf te zien, we zagen het nooit als een ongemak. Elke dag dat ze er waren, zag je de veranda letterlijk veranderen in een wondermooie leefruimte. Volledig naar onze wensen! Deze nieuwe veranda zal voor jaren genot en comfort zorgen waarvoor veel dank aan All Seasons!

Fam. Chan

Hiermee wil ik u nogmaals bedanken voor de vlotte en vriendelijke service die u ons hebt verleend. Mochten alle bedrijven even correct werken zou de wereld er anders uit zien!

Luc

Na het plaatsen van een volledig nieuwe keuken, overwogen mijn vrouw en ik om eventueel ook een veranda eraan te plaatsen. Één ontmoeting met verkoper Hans was voldoende om ons te overtuigen. Hij raadde ons ook aan om het venster en de deur tussen de keuken en de veranda weg te breken, zodat dit één grote mooie ruimte werd. Gelukkig hebben we zijn raad opgevolgd. Het resultaat is gewoon subliem (bedankt Hans)! Ook een woordje van dank aan alle andere medewerkers van All Seasons Veranda’s. Van ruwbouw en projectbegeleiding tot afwerking, alles was top. Wij zullen jullie firma zeker aanbevelen in onze kennissenkring. En nu gaan we terug volop genieten.

Fam. Wuyts

Zoals iedereen waarschijnlijk hadden we schrik van de werken, nodig voor de bouw van onze veranda. Wij kunnen echter enkel positief zijn over het geleverde werk, zowel wat betreft grondwerken, bouw van de veranda zelf en afwerking (elektriciteit en bepleistering). Wij hebben enkel fijne mensen ontmoet die sterk gemotiveerd waren om een perfect product af te leveren. Ondertussen hebben we al 2 jaar genoten van deze uitbreiding aan onze woning. Het is de meest gebruikte ruimte van ons huis geworden: om te eten, te lezen, te genieten van de tuin, zelfs bij slecht weer, om mensen te ontvangen…! Wij noemen het regelmatig ‘de beste investering van ons leven’! Dit wilden wij toch nog even laten weten!

Rudy & Diane

Aan iedereen van het All Seasons team, Van harte gefeliciteerd met de mooie realisatie. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. Wij danken u allen voor de professionele aanpak en de goede opvolging van de werken ; we zullen niet nalaten reclame voor All Seasons te maken en om u in de toekomst foto’s te sturen wanneer alles klaar is qua inrichting.

Nadine & Stephen

Van in het begin klikte de samenwerking prima. In het ontwerp werd met al onze verwachting en vragen rekening gehouden. De realisatie van de oranjerie is tot in de puntjes afgewerkt en vervult hiermee onze droom. Een dikke proficiat aan het hele All Seasons Team!

Fam. Van den Wouwer

Het is een droom die werkelijkheid geworden is. Tijdens koudere dagen zitten we dankzij deze ‘schepping’ binnen van ‘buiten’ te genieten. De samenwerking tussen de mensen was spontaan en goed georganiseerd. En afspraken waren afspraken.

Fam. Aneca

Zullen zeker in de toekomst uw bedrijf aanbevelen. Gezien snelle en goede plaatsing veranda. Vanwege een tevreden klant.

Fam. Lens – Mareels

Zoals ‘Afgesproken’: een prachtige tuinkamer die snel en degelijk geplaatst werd. We zullen er veel in vertoeven zowel in zomer en winter. Bedankt voor gans het team!

Fam. Heagen – Van Breada

Het originele en knappe ontwerp overtuigden ons direct! Er werd aan alle details gedacht. En die mooie plannen werden vakkundig uitgewerkt door 2 toffe mannen die nauwkeurig alles afwerkten. We zullen er zeker en vast van genieten.

Fam. Van Steen

Met weer een nieuwe zomer voor de deur zijn wij heel blij met onze veranda. Wij hebben er ook de ganse winter van genoten. Wij willen nog eens heel erg onze dank uitdrukken voor de vlotte en vooral professionele afhandeling van deze realisatie. Wij hebben uw firma ook al aanbevolen bij onze kennissen. Wij waren ook heel blij met de plaatsingsploeg die ons door dit avontuur geleid hebben ( Zeg ze ook vanwege ons nog eens merci!) . Ook onze grote waardering voor ‘bezetter’ (wiens naam we helaas vergeten zijn), maar die ongelooflijk zijn best heeft gedaan. Het is nu allemaal geschilderd en als jullie de tijd kunnen vrij maken zijn jullie van harte uitgenodigd om iets te komen drinken. Nogmaals dank, want zonder jullie team-inzet zou dit op zo’n korte tijd niet gelukt zijn. Twee gelukkige mensen.

Fam. Lesage – Van Hoof

Wij danken jullie van harte voor de wel zeer professionele aanpak en uitvoering werken!! Voor de geduldige, hartelijke bezoeken, zeer professionele aanpak en geduld, proficiat!! Voor de ongelofelijke ontvangst verleden zomer in de atelier. Zeer goed gedaan mensen. Aan de plaatsers: op menselijk en professioneel vlak, fantastisch gewerkt, in weer en wind, de koude getrotseerd…Jullie mogen fier zijn op je ploeg. Van Harte nogmaals proficiat aan alle medewerkers van All Seasons, wij konden ons geen beter Orangerie en serre bedenken. Onze hartelijke groeten

Fam. Demeeter

Een service van begin tot einde, van een niveau dat vandaag nog zelden op de markt voorkomt. Prachtig ontwerp en geslaagde realisatie. Een welgemeende proficiat aan het ganse team van All Seasons!

Fam. Dewolf

Bij deze zouden wij jullie willen bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met All Seasons. We genieten alle dagen van onze prachtige veranda. Jullie zijn altijd welkom. Aan het ganse team BEDANKT!!!!

Rudy

Vandaag heeft Danny met zijn collega de laatste kleine probleempjes opgelost. Het is allemaal dik in orde!! Nogmaals de oprechte dank van de Fam.d’Hertefelt – Oprins voor het geleverde werk. Gelieve ook al uw medewerkers te bedanken.

Walter

Dag Koen en Domin ik verneem van jullie collega’s dat de ploeg die instaat voor de afwerking maandag aan de slag gaat. Dat is ontzettend knap van jullie om zo kort op elkaar in te spelen. Van een goede planning gesproken, dat is er één. We hebben spijt dat we de ploeg die juist gedaan heeft – vandaag niet meer hebben gezien. Je mag ze ontzettend bedanken voor hun werk / aan de bedrijfsleider mag je laten weten dat elke medewerker die hier al geweest is correct en goed werk geleverd heeft en ook mee denkt met ons. Dus bijgevolg ook positief advies geven zonder hun voorkeur op te dringen. Zeker jullie elektrieker. Hoe dan ook jullie mogen fier zijn op deze mannen en dat geeft vertrouwen dat jullie volgende ploeg het ook goed zal doen. We kijken ernaar uit. Met vriendelijke groeten

Luc & An

Aan het All Seasons team Hierbij wensen wij (fam Seys uit Aarsele) zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar. Met deze wil ik jullie nog eens bedanken voor de goede samenwerking en het prachtig werk die jullie geleverd hebben voor onze winter kamer. De juiste afspraken op de afgesproken tijdstippen zijn 200% op gevolgd geweest. Is zeker een aanrader om met jullie samen te werken als het gaat om samenwerking, afspraken, opvolging en niet vergeten de plaatsing en uitvoering van de werken door jullie team. Vele groeten Seys Nico

Nico

De samenwerking met All Seasons was van het begin af aan uitstekend. De uit te voeren werken werden op voorhand doorgenomen met de verantwoordelijke. De ploeg heeft bijzonder goed werk verricht. De werken werden heel professioneel uitgevoerd en wij zouden All Seasons dan ook bij iedereen aanbevelen. Het eindresultaat is ronduit schitterend.

Dirk & Hilde – Puurs

Alleen het beste was goed genoeg toen we onze zoektocht zijn gestart voor het plaatsten van een tuinkamer. Daarom werd het ons al snel duidelijk dat enkel All Seasons ons de kwaliteit kon bieden dat we zochten. Onze tuinkamer dient als fitness ruimte met prachtig zicht op onze achtertuin. Verder past deze mooie tuinkamer beeldig in onze voortuin langs onze voordeur. Het lijkt alsof het nooit anders is geweest. Verder benutten we de kamer ook als “tuinbar” wat we erg makkelijk vinden als we ons buiten begeven. Hierdoor hoeven we niet meer naar binnen om drank of ijsjes te gaan halen. We hebben er bewust voor gekozen geen doorgang te maken naar onze woning gezien we de tuinkamer echt zien in het buitengebeuren van onze woning. Plaatsing, afwerking, communicatie voordien en nadien, alles was top! Waarvoor dank! Opzoek naar een extra ruimte, een meerwaarde aan je woning? Maar één adres: All Seasons.

Dominic & Alice

We zijn super blij met onze nieuwe veranda en maken er zowel ‘s zomers als ‘s winters ten volle gebruik van. De samenwerking met jullie firma verliep vlekkeloos, zowel bij de planning en voorbereiding als bij de installatie. We raden dan ook bij iedereen die een veranda wil jullie firma aan!

Annie – Steendorp

Bedankt voor de hele fijne samenwerking. Wij zijn heel tevreden en blij dat wij met All Seasons in zee gegaan zijn. Er werd prachtig werk geleverd.

Fam. Van Doninck

Een dikke proficiat voor gans het team van All Seasons, gaande vanaf de verkoop (zeer klantgericht, meedenkend, goeie uitleg, innovatief) tot de projectbegeleiding (correct, steeds bereikbaar, klantgericht en professioneel), tot de vakmensen zelf, die zeer goed werk leverden, echte vaklui! Vanaf de ruwbouw tot en met de afwerking en afhandeling gewoon TOP! Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe achterbouw, en genieter er elke dag met volle teugen van! BEDANKT ALL SEASONS voor een schitterende (ver)bouw-ervaring, echt een VOORBEELD!

Fam. Snijders

We zijn heel tevreden over onze veranda, en ook dat we voor ALL SEASONS hebben gekozen.

Fam. Spelters – Nijs