Landelijke veranda met dakramen

De prijs van een veranda

Overweegt u een veranda te kopen, dan vraagt u zich allicht af hoeveel een veranda kost. Het is een logische vraag waar helaas geen eenduidig antwoord op bestaat. De prijs van een veranda is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Uiteraard zal de grootte van uw veranda bepalend zijn voor de kostprijs ervan. Hoe groter de oppervlakte, hoe meer materiaal er nodig is om uw droomveranda te kunnen realiseren. Ook de huidige staat van het terrein kan invloed hebben op de prijs van uw veranda. Zijn er afbraak- of grondwerken nodig? All Seasons Veranda’s treft met plezier de nodige voorbereidingen.

Naast de grootte van uw veranda zullen ook de gebruikte materialen het kostenplaatje beïnvloeden. Één van de bepalende factoren zijn de ramen. Bij All Seasons Veranda’s werken we steeds met ramen van de hoogste glaskwaliteit. Onze ramen zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van UV-filter en Warm Edge afstandshouder. Daarbij kan u kiezen voor veiligheidsglas, dubbele of triple beglazing. Indien gewenst, kan u zelfs kiezen voor beweegbare ramen, die u kan openschuiven of op kiep kan zetten.

Daarnaast is ook de keuze van het dak bepalend voor de prijs van uw veranda. Wenst u een plat dak, met of zonder lichtstraat? Of houdt u meer van een zadeldak? Gaat u voor een 4-delig dak met geknikte nok of een uitsprong? En hoe mag uw dak afgewerkt worden?

Prijssimulator

Er zijn talloze mogelijkheden om een veranda vorm te geven. Van stijl tot grootte, materiaal en afwerking. Benieuwd naar wat uw droomveranda kost? Ontdek het hier!

Prijssimulator

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken het hier