Landelijke veranda met dakramen

De prijs van een veranda

Overweegt u een veranda te kopen, dan vraagt u zich allicht af hoeveel een veranda kost. Het is een logische vraag waar helaas geen eenduidig antwoord op bestaat. De prijs van een veranda is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Uiteraard zal de grootte van uw veranda bepalend zijn voor de kostprijs ervan. Hoe groter de oppervlakte, hoe meer materiaal er nodig is om uw droomveranda te kunnen realiseren. Ook de huidige staat van het terrein kan invloed hebben op de prijs van uw veranda. Zijn er afbraak- of grondwerken nodig? All Seasons Veranda’s treft met plezier de nodige voorbereidingen, maar hou er rekening mee dat dit ook kosten met zich meebrengt.

Naast de grootte van uw veranda zullen ook de gebruikte materialen het kostenplaatje beïnvloeden. Één van de bepalende factoren zijn de ramen. Bij All Seasons Veranda’s werken we steeds met ramen van de hoogste glaskwaliteit. Onze ramen zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van UV-filter en Warm Edge afstandshouder. Daarbij kan u kiezen voor veiligheidsglas, dubbele of triple beglazing. Indien gewenst, kan u zelfs kiezen voor beweegbare ramen, die u kan openschuiven of op kiep kan zetten, maar hou er dan wel rekening mee dat die duurder zijn dan vaste ramen.

Daarnaast is ook de keuze van het dak bepalend voor de prijs van je veranda. Wens je een plat dak, met of zonder lichtstraat? Of hou je meer van een zadeldak? Ga je voor een 4-delig dak met geknikte nok of een uitsprong? En hoe mag je dak afgewerkt worden? Hoe meer bijzonderheden, hoe hoger de kostprijs.

Dat geldt uiteraard ook voor de totaalafwerking van je veranda. Extra opties zoals kruisverdelingen in de ramen, vliegenramen en sierelementen verhogen de prijs van je veranda aanzienlijk. Ben je benieuwd naar de kostprijs van jouw droomveranda? Neem gerust contact met ons op, zodat wij je een offerte op maat kunnen bezorgen.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons