Glazen veranda

Geniet van de ongebreidelde natuur vanuit het comfort van uw eigen woning. Met een glazen veranda combineert u het beste van twee werelden, het hele jaar door.

Vang ’s ochtends tijdens het ontbijt de eerste zonnestralen op en geniet bij valavond van de mooiste wolkenformaties. ’s Nachts herontdekt u de sterren aan de hemel. Een glazen veranda van All Seasons Veranda’s is niet alleen een parel voor het oog, maar biedt u ook een weids uitzicht op de omliggende natuur.

De glazen veranda’s van All Seasons Veranda’s voldoen aan alle recente energienormen. In de ontwerpfase streven we steeds naar een zo laag mogelijke K-waarde. Hoe lager dat cijfer, hoe minder warmte er in de ruimte verloren gaat. Hiertoe maken wij standaard gebruik van dubbele beglazing, waarvan de isolatiewaarde nog verbeterd wordt door een Warm Edge afstandshouder. Die beperkt het warmteverlies aan de glasranden tot een minimum, wat dan weer een positieve invloed heeft op uw energieverbruik.

Naast energiezuinigheid denken we ook aan uw veiligheid en geluidscomfort. Tijdens het productieproces van uw glazen veranda bouwen we voldoende kwaliteitscontroles in. Zo zorgen we ervoor dat uw veranda niet enkel thermisch, maar ook akoestisch sterk geïsoleerd is.

Het spreekt voor zich dat we over alle nodige (CE-)certificaten beschikken. All Seasons Veranda’s maakt namelijk deel uit van de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs (N.F.V.C.), dat als enige organisatie officieel erkend werd door het FOD van Middenstand en Energie.

Glazen veranda met tafel
Glazen veranda met open deuren
Glazen veranda met tafel en zetel
Glazen veranda met dakterras
Glazen veranda met vogelkam en eindkegel

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier