Horeca

In de horeca draait het steeds om de juiste beleving. Hoe creëert u de juiste sfeer, behalve met een fantastische bediening, heerlijk eten en een uitgebreid assortiment aan bijpassende dranken?

Met een kwalitatief en elegant kader bezorgt u uw klanten de ultieme ervaring. Gun hen de ruimte die zij zo op prijs stellen en laat hen baden in het licht dankzij een veranda van All Seasons Veranda’s. Hebben jullie ook een terras? Waar de klanten ’s zomers beschutting vinden voor de brandende zon, biedt een terrasoverkapping hen tijdens de rest van het jaar een plaats waar ze op een aangename manier in de buitenlucht kunnen vertoeven.

Bij All Seasons Veranda’s kan u niet enkel terecht voor het ontwerp en de plaatsing, maar ook voor de afwerking van uw veranda of terrasoverkapping. Indien gewenst, nemen wij dus ook de verwarming, verlichting en zonwering voor onze rekening. Zelfs de geluidsinstallatie kan u door ons laten installeren. Bovendien werken wij standaard met dubbele beglazing met UV-filter en Warm Edge afstandshouder. Dit draagt niet enkel bij tot een aangename omgevingstemperatuur, maar heeft ook een positieve invloed op uw energieverbruik.

Onze expertise in veranda’s voor hotels, restaurants en tavernes maakt van All Seasons Veranda’s de geschikte partner voor uw horecazaak. Of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding van de bestaande zaak. Wij helpen u graag met gepast advies om van uw zaak een blijvend succes te maken. Heeft u nog vragen of bekijkt u graag onze realisaties? Neem gerust contact met ons op. Wij bezorgen u spoedig een antwoord!

Horeca veranda met tafels en glazen
Horeca veranda met terras
Horeca veranda in restaurant met tafels
Horeca veranda tussen bomen en struiken
Horeca veranda met tafels en stoelen

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier