Landelijke veranda

De landelijke of Engelse veranda is een elegante uitvoering die bij vele woningstijlen past. In de loop der jaren specialiseerde All Seasons Veranda’s zich in de cottagestijl, waarin nostalgie gecombineerd wordt met de meest moderne technologieën.

Zo worden onze landelijke veranda’s steeds vervaardigd uit de English Woodline. Dit aluminium profiel sluit door zijn diepe reliëf en gedetailleerde structuur nauw aan bij de authentieke houten look en feel van landelijke veranda’s. In tegenstelling tot een echt houten profiel, is het aluminium profiel erg makkelijk in onderhoud. Bovendien is het een licht, maar bijzonder sterk materiaal met een hoge isolatiewaarde.

Komt daarbij dat u zelf kan bepalen in welke mate u de veranda wenst af te werken. Typisch voor de Engelse stijl zijn bijvoorbeeld de vogelkam op het dak en de fijne kruiskozijnen in de bovenlichten. Daarnaast kan u ook kiezen voor rosas op de sandwichpanelen onderaan of voor decoratieve steunpilaren. Houdt u van de grandeur die een landelijke veranda uitstraalt, maar heeft u het niet zo op al die tierlantijntjes begrepen, dan kan dat uiteraard ook.

Dankzij de talrijke mogelijkheden van het aluminium frame sluit de landelijke veranda naadloos aan bij zowel klassieke woningen als moderne huizen. De aluminium profielen kunnen namelijk in allerlei kleuren uitgewerkt worden, waardoor we u steeds een uniek en persoonlijk ontwerp kunnen bezorgen. Op die manier kan ook u het hele jaar door zorgeloos genieten van al het moois dat uw tuin u te bieden heeft.

Wilt u uw woning uitbreiden met een landelijke veranda? Neem gerust contact met ons op. We kunnen samen de mogelijkheden bekijken en geven u graag persoonlijk advies bij de keuze van uw droomveranda.

landelijke veranda met glazen kroonluchter
landelijke veranda aan zwembad
landelijke veranda met tafel
landelijke veranda aan zwembad
landelijke veranda met zetels

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier