Gijzegem / Landelijke veranda

Een veranda, een pergola of een sas? Waarom niet alle drie? De bewoners van deze prachtige landelijke woning gingen op zoek naar dé ideale oplossing voor het hele jaar door.

Om hun prachtige statige villa op een unieke wijze te verbinden, kozen deze eigenaars voor een sas van All Seasons Veranda’s. Niet enkel de doorgang, maar ook de gezelligheid is een troef van dit unieke tussenstuk. Je kijkt op een prachtig vijvertje en al het moois dat de natuur te bieden heeft.

In dezelfde mooie stijl plaatste All Seasons Veranda’s ook een veranda die overvloeit in een pergola. Een combinatie met het beste van twee werelden! Dit landelijk geheel met een steellook-uitvoering sluit naadloos aan in deze groene omgeving. Het houten plafond zorgt bovendien voor een moderne doch gezellige toets.

Zowel de pergola, de veranda als het sas zijn voorzien van een lichtstraat, wat op een unieke wijze zorgt voor een optimale lichtinval. Op de drie daken kan je ook een vogelkam terugvinden, een typisch landelijk element dat sierlijkheid uitstraalt. Ook verwerkten we rozetten op de sandwichpanelen onderaan. Ten slotte kozen deze bewoners uit Gijzegem ook voor vliegenramen en zonwerende screens, het totaalplaatje dus!

Een project waar we enorm trots op zijn!

Landelijke veranda
Landelijke veranda
Landelijke veranda
Landelijke veranda
Landelijke veranda

Overtuigd?

Contacteer ons