Kampenhout / Landelijke veranda en pergola

Dit authentieke huis in Kampenhout is een heuse woonuitbreiding rijker. All Seasons Veranda’s plaatse er een ruime veranda en een pergola met zicht op de prachtige tuin. Deze fiere eigenaars hadden hiervoor al een veranda uit de jaren 80 en deze was dringend aan vervanging toe. Niet alleen de look maar ook de isolatiewaarden stelden na lange tijd teleur. Hun gloednieuwe veranda is voorzien van de meest moderne technologieën zoals airco, driedubbele beglazing, zonwerende screens en verwarming.

In samenspraak werd er gekozen voor een prachtige grijze kleur in combinatie met enkele houten details, die beiden perfect samengaan met de landelijke bakstenen van het huis. Deze Kampenhoutse bewoners kijken bijna nooit meer televisie, aangezien ze niets liever doen dan in hun gloednieuwe veranda of pergola te vertoeven. Het uitzicht naar de tuin is een ware luxe!

Dankzij het hoogteverschil met de tuin blijft het terras steeds proper. De screens die bevestigd zijn aan de pergola houden de warmte onder de overkapping wanneer het afkoelt en weren de zon op hete zomerdagen. Zowel binnen als buiten plaatsten we ledspots in het plafond. Overdag is het niet nodig om de lichten aan te steken, aangezien er dankzij de vele glaspartijen en de grote lichtkoepel enorm veel licht zijn weg naar binnen kan vinden. Een onmisbare openheid!

Landelijke veranda en pergola
Landelijke veranda en pergola
Landelijke veranda en pergola
Landelijke veranda en pergola
Landelijke veranda en pergola

Overtuigd?

Contacteer ons