Westmalle / Landelijke leefkeuken

Deze landelijke veranda in Westmalle biedt haar bewoners een open kook- en leefruimte waarin de authentieke details van de klassieke pastoriestijl moeiteloos gecombineerd worden met een aantal eigentijdse elementen. Voornamelijk de keuken oogt in alle opzichten heel modern. Hoewel de leefveranda eerder klassiek aandoet, vloeien beide ruimtes soepel in elkaar over dankzij de tegelvloer, die vanuit de keuken werd doorgetrokken tot aan het terras. Op die manier ontstaat er een harmonieus geheel, waarin de verschillende stijlen zich complementair tot elkaar verhouden.

De English Woodline profielen bleken de ideale kandidaat om het landelijke karakter van de woning te onderstrepen. Daarnaast doen ook de vogelkam en eindkegels op de nok van het dak eerder klassiek aan. Hetzelfde geldt voor de bovenlichten met kruisverdeling. De keuze voor de kleur RAL 7021 verleent het geheel dan weer een moderne uitstraling. En laat ons wel wezen: het resultaat is verbluffend!

Uiteraard is de beleving binnen in de veranda minstens zo belangrijk als de ervaring van buitenaf. Daarom doen we er bij All Seasons Veranda’s werkelijk alles aan om onze woonuitbreidingen zo optimaal mogelijk te isoleren. Daartoe maken we standaard gebruik van aluminium profielen en hoogrendementsbeglazing met warm edge afstandshouder. Ook het zonwerende veiligheidsglas biedt op dat vlak een absolute meerwaarde. Door het gebruik van deze hoogkwalitatieve materialen kunnen we het warmteverlies tot een minimum beperken en blijft een aangename binnentemperatuur gegarandeerd.

Dat, en het sfeervolle interieur, maken dat het zalig vertoeven is in deze leefveranda. Keuken, eetkamer en living worden op harmonieuze wijze met elkaar verbonden, en bieden extra woonruimte van waaruit je grenzeloos kan genieten van een ongebreideld zicht op het omliggend groen.

Landelijke leefkeuken met houten tafel
Landelijke leefkeuken met glazen deuren
Landelijke leefkeuken aan terras
Landelijke leefkeuken met vogelkam en eindkegels
Landelijke leefkeuken met glazen dak

Overtuigd?

Contacteer ons