Schoten / Landelijke leefveranda

Beste team van All Seasons Veranda’s,
Bijna 4 jaar staat ze er nu, en laat ik het maar meteen stellen zoals het is: het is de beste aanwinst geweest voor onze woning.

We hebben er lang over moeten nadenken. Tenslotte hadden de verbouwingen wel een serieuze impact. De oude (aanbouw)veranda afbreken en een nieuwe woonveranda zetten waarbij ook de keuken en aangrenzende bureauruimte vernieuwd en opengetrokken zouden worden. Omdat de renovatiewerken zo ingrijpend waren, hebben we meer dan een maand op een andere locatie gewoond. Voor ons geen probleem, want jullie team heeft alles perfect en volgens de gemaakte afspraken laten verlopen. Meer nog, jullie hebben mij ook tijdens de verbouwingen met extra hulp bijgestaan op onvoorziene momenten.

Zelfs na 4 jaar zeggen we nog regelmatig tegen elkaar "Verdomme, dat is hier gezellig...". Elke dag komen wij tevreden thuis, waar we volop genieten van de extra leefruimte.

Initieel beschouwden we deze ruimte als onze zomerliving, maar sinds we er een pelletkachel in lieten plaatsen, gebruiken we ze zelfs het hele jaar door. Zelfs op hele koude winterdagen! Onze woonkamer, die dubbel zo groot is, ligt er ondertussen verlaten bij.

We zijn ontzettend blij dat jullie als nummer één uit onze concurrentiestudie kwamen. De landelijke veranda die wij voor ogen hadden, ontdekten we al snel op jullie website. Bovendien boezemden jullie ervaring en materiaalkennis ons meteen vertrouwen in. Een vertrouwen dat niet geschonden werd. We willen jullie dan ook oprecht bedanken voor de prachtige veranda en fantastische dienstverlening!

Landelijke leefveranda met houten tafel en kookeiland
Landelijke leefveranda met houten tafel en zetel
Landelijke leefveranda met terras vanuit tuin
Landelijke leefveranda met zicht op tuin
Landelijke leefveranda met lichtstraat

Overtuigd?

Contacteer ons