B&B Pony’s en Pistolets Tremelo / Landelijke leefveranda

Niet enkel thuis, maar ook in deze bed en breakfast in Tremelo komt een All Seasons Veranda volledig tot zijn recht. De landelijke leefveranda wordt door de gasten van B&B Pony’s en Pistolets gebruikt als ontbijtruimte. Een dampende kop koffie met een versgebakken croissantje smaakt des te heerlijker met een uitzicht zoals dit! U kijkt uit op huppelende pony’s op een oneindig tapijt van groen.

De veranda creëert een en al openheid. Met de vele glaspartijen en het hoge zadeldak krijgt u een maximale lichtinval op elk moment van de dag, het hele jaar door. Zowel langs de binnen- als de buitenzijde van de veranda werden er subtiele klassieke elementen toegevoegd met als kers op de taart een impressionante vogelkam.

All Seasons Veranda’s verzorgt alles tot in de kleinste details en gaat voor een totaalaanpak. Van sublieme vloeren en mooie ingebouwde verlichting tot de naadloos geïntegreerde deurmat.

De uitbaters van deze prachtige B&B zijn naar eigen zeggen uiterst tevreden over de topservice van All Seasons Veranda’s. Gasten bedienen in deze uitzonderlijke ruimte is dan ook de perfecte aanvulling van hun mooie B&B-droom.

Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda

Overtuigd?

Contacteer ons