Leefkeuken

Leefkeukens zijn ontzettend populair. Vandaag de dag doet een keuken in veel huizen niet meer enkel dienst als een ruimte waarin gekookt wordt, maar is het ook een verlenging van de leefruimte.

Een leef- of woonkeuken is een gezellige ruimte waar plaats is om te koken, maar ook om rustig te zitten of te tafelen. Het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten. De open kookruimte met zicht op de tuin is met andere woorden de ideale woonuitbreiding.

In een leefkeuken beschikt u over een uitgebreide kookruimte. Door de glaspartijen heeft u meer licht in de keuken en kan u zelfs binnen van de pracht van uw tuin genieten.

Zon en warmte maken van de leefkeuken een aangename ruimte. Een plek waar het gezin samenkomt om te koken, te eten, te relaxen en gezellig samen te zijn. Op die manier evolueert de keuken van werkruimte naar een oase van rust en gezelligheid.

All Seasons Veranda’s denkt met u mee en ontwerpt een leefkeuken die helemaal beantwoordt aan uw wensen en verwachtingen. Indien u dat wil, worden zelfs de laatste moderne technologische voorzieningen in de ruimte opgenomen: een televisie, muziekinstallatie, wifi,…

Bent u benieuwd naar hoe uw leefkeuken eruit zou kunnen zien? Laat u inspireren door onze eerdere realisaties of neem een kijkje in onze gratis catalogus. Bekijkt u de voorbeelden liever met eigen ogen? Dan ontvangen wij u graag in onze showroom, waar u verschillende uitwerkingen kan zien. Uiteraard kan u ons ook vrijblijvend contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier!

Leefkeuken met zetel en plant
Leefkeuken met zicht op tuin
Leefkeuken met verlichting
Witte leefkeuken
Leefkeuken met kookeiland en lange tafel

Inspiratie nodig?

Download onze gratis catalogus