Leefveranda

Een zithoek, een eetkamer, ontspanningsruimte of speelkamer: een leefveranda kan verschillende doelen dienen. Wat voor ruimte u ook wenst, All Seasons Veranda’s creëert voor u een ruimte waar u volledig tot rust komt en waar u ook binnen kan genieten van de mooie groene omgeving rondom uw woning.

In tegenstelling tot de vroegere veranda’s en orangerieën bestaat een leefveranda niet enkel uit glas. Vaak werken we met een glazen lichtelement dat omringd wordt door een plat dak. Hierdoor kan de leefveranda perfect als een verlenging van de leefruimte gezien worden.

Een leefveranda is de perfecte woonuitbreiding. Het is een ideale manier om meer licht in huis te halen en tegelijk de oppervlakte van de leefruimte te vergroten. We plaatsen uw veranda zo dat uw volledige woonruimte als één geheel aanvoelt.

De combinatie van een dak met een glazen lichtstraat creëert extra licht, zorgt voor meer ruimte en draagt bij tot een aangename binnentemperatuur. Bovendien kan de leefveranda in elke mogelijke stijl uitgewerkt worden. Strak, modern of klassiek? De keuze is aan u. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties of laat u inspireren door onze catalogus.

Als u onze veranda’s liever in het echt bezoekt, bent u uiteraard van harte welkom in onze toonzaal, waar u de verschillende modellen kan bekijken. Contacteer ons gerust zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden of een afspraak kunnen inplannen. Wij bezorgen u graag de nodige informatie!

Leefveranda met houten tafel
Leefveranda met houten tafel en zicht op tuin
Leefveranda met bloemen op tafel
Leefveranda met zetel en plant
Leefveranda met houten tafel en kast en rieten zetels

Op zoek naar inspiratie?

Download onze gratis catalogus