Geel / Moderne veranda

Net buiten het drukke centrum van Geel, in het gezellige kerkdorpje Larum, staat een prachtige bakstenen woning omringd door natuur. Om het hele jaar door van deze wondermooie omgeving te kunnen genieten, kozen deze Geelse inwoners voor een unieke moderne veranda van All Seasons Veranda’s.

Hun grootste wens? Enorme glaspartijen! Een unieke – maar niet onmogelijke – klus voor All Seasons Veranda’s. En laat ons eerlijk zijn; het eindresultaat mag er wezen! Daar waar raamkozijnen hun landelijke charme tonen, biedt een enorm glazen raam een onvervangbare connectie met de buitenwereld.

Deze gloednieuwe veranda-eigenaars omschrijven hun veranda als een verademing. Hun leefruimte is zoveel ruimer nu, waardoor ze hier ook veel meer tijd spenderen. Wanneer er volk over de vloer komt, zitten ze ongetwijfeld niet meer in hun donkere salon in de woning zelf maar aan tafel in hun lichtrijke veranda. Deze wordt ook dagelijks als ontbijttafel en bureau gebruikt. Want zeg nu zelf, wat is er beter dan genieten van een hete tas koffie met een uitzicht als dit?

We voorzagen de veranda van de gewenste raamdecoratie en airconditioning. Zo kunnen de bewoners te allen tijde de hoeveelheid zonlicht die ze wensen binnenlaten en de temperatuur bepalen.

De veranda is heel modern in vergelijking met de rest van de woning. Vormt dat een probleem? Zeker niet! Hun spiksplinternieuwe achterbouw past immens goed bij de iets klassiekere buitengevel van hun woonst. Smaken veranderen nu eenmaal door de jaren. En samen vormen ze een ongekend samenhangend geheel.

Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda

Overtuigd?

Contacteer ons