Kalmthout / Moderne veranda

Wat een pronkstuk daar in Kalmthout! Een veranda die naadloos doorloopt in een pergola, over impressionant gesproken! Deze tevreden eigenaars houden van symmetrie, dat is duidelijk. Bij het raamwerk werd er bijvoorbeeld specifiek gekeken naar lijnen die naadloos aansluiten op elkaar. De vloer loopt ook door van de veranda in de pergola, wat meer ruimtegevoel en uniformiteit creëert. Er wordt tevens gebruik gemaakt van schuiframen zonder profiel, die het doen lijken of je vanuit de terrasoverkapping geen grens hebt met de tuin. En met zo’n uitzicht, kunnen wij ons helemaal in die keuze terugvinden!

Een landelijke veranda als deze, past perfect bij de nieuwbouwwoonst. De combinatie van zwarte steellookprofielen met rustiek hout, is onwaarschijnlijk mooi in deze bosrijke omgeving. Klassieke eyecatchers worden smaakvol gecombineerd met de meest moderne technologieën. Kijk maar naar die vogelkam!

Het gigantisch grote lichtdak en de vele raampartijen zorgen voor een prachtig panorama en veel lichtinval. Ideaal om talloze uren naar buiten te kijken naar de prachtige natuur – zagen we daar nu een hert ronddartelen? – of om de kleinkinderen te zien spelen.

Wij zijn fan van deze landelijke veranda in een modern jasje. Jullie ook?

Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda

Overtuigd?

Contacteer ons