Meensel-Kiezegem / Moderne veranda

Deze inwoners van Meensel-Kiezegem hebben lang getwijfeld of een woonuitbreiding binnen hun woonplaatje zou passen. Na lang wikken en wegen zijn ze volop in het project gesprongen. Nog geen seconde spijt hebben ze gehad! Ze zijn dan ook ongelofelijk trots op hun extra moderne leefruimte.

All Seasons Veranda’s maakte een offerte op maat, wat de eigenaars een groot pluspunt vonden. Zo konden ze alles naar behoren invullen en uitkiezen. In een landelijke omgeving als deze, is een veranda van All Seasons Veranda’s echt iets om mee uit te pakken. De donkere antracietzwarte kleur contrasteert mooi met de lichte kleur van de gevel. Zowel langs de binnen- als de buitenzijde valt deze veranda oprecht een streling voor het oog te noemen.

Daarnaast is de veranda zeer toegankelijk en open. Er zijn drie uitgangen voorzien, waarvan twee klapdeuren en één gewone deur. De grote glaspartijen en de lichtstraat brengen daarenboven ook meer licht en natuur in het interieur. De eigenaars van deze knappe leefuitbreiding verwijzen iedereen graag door naar All Seasons Veranda’s!

Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda
Moderne veranda

Overtuigd?

Contacteer ons