Kessel / Moderne leefveranda

In een rustige woonwijk net buiten het centrum van Kessel ligt een prachtige pastoriewoning. Om het huis meer licht en ruimte te schenken, plaatste All Seasons Veranda’s een leefveranda met aansluitende pergola. Zo worden zowel ’s winters als ’s zomers aangename plekjes gecreëerd die perfect inspelen op het weer van dat moment.

Deze woonuitbreiding over de hele breedte van de woning is een prachtige strakke aanvulling bij de oorspronkelijke bouw. De gebruikte materialen zijn duurzaam, strak en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze op alle vlakken scoren. Het glazen dak vormt dan weer een bron van licht, hetgeen de ruimte alleen maar groter doet ogen en de verbinding met de tuin natuurlijker maakt. Daardoor wordt de veranda ook heel actief gebruikt als eetruimte en zithoek. De pergola is dan weer het geliefkoosde plekje in de tuin om gezellig te lunchen of te genieten van een barbecue met vrienden en familie.

All Seasons Veranda’s voorzag dit hele project van a tot z, hetgeen in de smaak viel bij de eigenaars van de woning, die aangaven dat de planning, de communicatie en het uiteindelijke werk in alle positiviteit verliepen. Daardoor noemen zij All Seasons Veranda’s ook een aanrader.

Moderne leefveranda aan zwembad
Moderne leefveranda met vrouw aan tafel
Moderne leefveranda aan terras
Moderne leefveranda met pergola
Moderne leefveranda met schuifdeuren

Overtuigd?

Contacteer ons