Puurs-Sint-Amands / Moderne leefveranda en pergola

Dat het functionalisme ook in de 21ste eeuw nog lang niet achterhaald is, bewijst deze woonuitbreiding in Puurs-Sint-Amands. Waar de pergola je in het voorjaar beschermt tegen een frisse bries, vind je er in de zomer beschutting tegen de brandende zon. Hoe dan ook heb je er het hele jaar door een fantastisch zicht over de tuin. Zo kunnen de kinderen zich buiten uitleven terwijl jij in alle intimiteit geniet van een verfrissend drankje.

Vanaf de tuin of pergola treed je binnen in een heldere veranda, die interieur en exterieur moeiteloos met elkaar verbindt. De donkere profielen en het cederhout waarmee de constructie werd afgewerkt, duiken zowel binnen als buiten opnieuw op in het gekozen meubilair. Op die manier ontstaat er een harmonieus geheel, dat gekenmerkt wordt door zijn hedendaagse uitstraling.

Rust en ontspanning lagen aan de basis van dit ontwerp. Er werd dan ook bewust gekozen voor grote verticale glaspartijen, die omgeven worden door sobere profielen. Wie zijn creativiteit wil laten botvieren, is hier zonder twijfel op de juiste plaats!

Moderne leefveranda met terrasoverkapping
Moderne leefveranda met moderne lamp
Moderne leefveranda met tafel
Moderne leefveranda aan terras met tuinstoelen
Moderne leefveranda met houten tafel met wijnglazen

Overtuigd?

Contacteer ons