Rijmenam / Moderne leefveranda en pergola

Dat All Seasons Veranda’s niet enkel kwalitatieve veranda’s bouwt, maar ook een sterk staaltje architecturaal inzicht aan de dag kan leggen, bewijst dit harmonieus project uit Rijmenam. De vraag naar extra leefruimte werd beantwoord met een combinatie van veranda en pergola, waarin de architecturale stijl van de bestaande woning op onnavolgbare wijze werd doorgetrokken.

Doordat de woonuitbreiding aan de zijkant van de woning even breed en diep is als de terrasoverkapping, ontstaat er een evenwichtige constructie die amper te onderscheiden is van de originele woning. Dat evenwicht wordt bovendien ondersteund door terugkerende elementen, zoals de quasi identieke hoekzetels in beide leefruimtes.

Daarnaast loopt de brede lichtstraat van de leefveranda naadloos over naar de pergola, waar hij ook nog eens herhaald wordt boven de zithoek. Van daaruit geniet je van een heerlijk zicht op het zwembad, dat in de diepte van het bouwperceel werd doorgestoken. De pergola werd afgewerkt in cederhout met ingebouwde spots, zodat je dag en nacht van de terrasoverkapping kan genieten, het hele jaar lang.

Moderne leefveranda met zwembad
Moderne leefveranda terrasoverkapping met lichtstraat
Moderne pergola met lichtstraat
Leefveranda met modern interieur
Moderne leefveranda met brede lichtstraat

Overtuigd?

Contacteer ons