Zoersel / Moderne woonuitbreiding

Deze moderne woonuitbreiding uit Zoersel werd ontworpen vanuit de vraag naar extra leefruimte, eveneens om een stukje buitenleven naar binnen te kunnen brengen. Ontbijten met zicht op de door natuur omringde vijver, een droom die werkelijkheid wordt? Zeker en vast!

All Seasons Veranda’s dacht aan alles om van deze extra ruimte een echte familieplek te maken. Door de grote ramen en de ingebouwde verlichting is er steeds voldoende licht voor een knus etentje. Naast mens is ook dier fan van All Seasons Veranda’s. Dankzij het naadloos geïntegreerd hondenluik kan de hond des huizes namelijk steeds van binnen naar buiten zonder dat de schuiframen moeten openstaan.

Naast enkele cosy hoekjes om in weg te dommelen, heeft u ook een open en lichtrijk geheel dat het hele jaar door zorgt voor een zomergevoel! Bij te hete temperaturen zorgen de zonnescreens voor een verkoelende verduistering. Door de brede ingang van de veranda krijgt u als het ware een pergolagevoel. Nog meer buitenleven binnenshuis dus!

Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda

Overtuigd?

Contacteer ons