Retie / Moderne veranda en pergola

Een moderne veranda en een prachtige terrasoverkapping die bij elkaar passen als twee trommelstokken, kan je terugvinden in het Antwerpse Retie. Wat vroeger een nutteloze erker was, is nu een wondermooi en vakkundig bouwwerk.

De gloednieuwe eigenaars zagen een combinatie van een veranda én een pergola helemaal zitten! Bij All Seasons Veranda’s ziet geen enkele veranda er hetzelfde uit. We spitsen onze oren en laten niets aan de verbeelding over. Bij dit project gingen we voor een combinatie van houten balken met een wit plafond, een ongezien maar prachtig samengaan. Om de twee projecten nog meer één te maken, trokken we de vloer mee van binnen naar buiten.

Afhankelijk van de stemming, eten deze trotse eigenaars binnen of buiten. Regen? Geen probleem, ze kunnen vertoeven onder hun vrije terrasoverkapping of in hun ruime moderne veranda. De lichtstraat in het plafond zorgt er namelijk voor dat er steeds daglicht zijn weg naar binnen kan vinden. Bij een hete zomer met felle zonnestralen, zorgen de transparante screens er dan weer voor dat de bewoners nog steeds hun prachtig zicht naar buiten behouden.

Gewoonweg een subliem resultaat. En nu: genieten maar!

Moderne veranda en pergola
Moderne veranda en pergola
Moderne veranda en pergola
Moderne veranda en pergola
Moderne veranda en pergola

Overtuigd?

Contacteer ons