Pergola

Wil u het hele jaar door optimaal van uw tuin genieten? Dan is een pergola of terrasoverkapping de ideale oplossing. Terwijl u er op een zwoele zomerdag beschutting kan zoeken voor de verschroeiende hitte, biedt de pergola u ’s avonds een aangename plek uit de wind. Ook in de tussenseizoenen blijft u er gespaard van frisse briesjes en plaatselijke buien. Zelfs in de winter kan de pergola uitstekend dienst doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een winterbarbecue?

Om ook ’s winters uw tuin in vol ornaat te kunnen beleven, kan u de pergola eveneens combineren met een veranda. All Seasons Veranda’s zorgt ervoor dat beide onderdelen een harmonisch geheel vormen met de architectuur van uw woning. De pergola kent namelijk zowel landelijke als moderne uitwerkingen, waarbij diverse afwerkingsmogelijkheden zich aanbieden.

Zo kan u zowel de dakstructuur als de dakbekleding van de pergola zelf bepalen. Met een glazen dak profiteert u van een optimale lichtinval. Een gesloten dak daarentegen kan dan weer uitgerust worden met verlichtings- en verwarmingselementen. Wie meer intimiteit wil creëren onder de pergola, kan eventueel opteren voor zonwerende screens.

Voor All Seasons Veranda’s staat uw comfort voorop. Daarom worden al onze pergola’s en veranda’s tot in de puntjes afgewerkt. Het ontwerp wordt steeds gebaseerd op uw wensen en verwachtingen en aangevuld met onze expertise. Wij houden rekening met het doel en gebruiksgemak van uw woonuitbreiding en staan u graag bij met onze professionele raad.

Wil u uw woning uitbreiden met een pergola of terrasoverkapping? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier!

Pergola met tuintafel
Pergola met ramen
Pergola met zonsverduistering
Pergola met tafel en zetel
Pergola in tuin

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons