Schilde / Moderne pergola

De voordelen van een pergola zijn eindeloos. Heel de familie samen aan de eettafel tijdens een overheerlijke barbecue? Of een gezellige avond met twee onder de sterrenhemel met een glas bubbels? Een droom die werkelijkheid werd voor de eigenaars van deze woning uit Schilde.

Onze naam verklapt het al een beetje, maar is daarom niet minder accuraat. Een pergola laat u wel degelijk doorheen álle seizoenen genieten van uw tuin en het buitenleven. De terrasoverkapping en het zonwerend glas beschermen u tegen brandende zonnestralen in het heetst van de zomer. De glaspartijen beschermen u dan weer tegen snijdende windbriesjes in het koudste van de winter. Uiteraard kan u bij koudere temperaturen naar believen de verwarming gebruiken. Zo kan u het hele jaar door van een aangename temperatuur genieten.

Deze pergola is een mooi verlengstuk van het huis, die langs twee zijkanten van de woning wordt doorgetrokken. De lichte kleur van de woning en het antraciet van de pergola bieden voldoende contrast, zonder in te boeten aan complementariteit. Harmonie ten top! De strakke houten afwerking van het plafond zet de puntjes op de i.

Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda
Landelijke leefveranda

Overtuigd?

Contacteer ons