Steellook veranda

Hoewel de steellook veranda voornamelijk geassocieerd wordt met een moderne uitstraling, zijn de elegante Ligna profielen eveneens geschikt om het landelijke karakter van uw woning te onderstrepen.

Veranda’s in steellook worden steeds opgebouwd uit fijne aluminium profielen, die in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Daardoor is het perfect mogelijk uw steellook veranda helemaal af te stemmen op de stijl van uw woning. Waar donkere tinten uw veranda een industriële look verlenen, sluiten beigetinten dan weer beter aan bij een woning in landelijke stijl.

Hoe dan ook laat de combinatie van de verfijnde Ligna profielen met de grote glaspartijen ongetwijfeld een klassevolle indruk na. En klasse, dat is precies wat u kan verwachten van All Seasons Veranda’s. Zo bieden wij u standaard dubbele beglazing aan met Warm Edge afstandhouders, die bijdragen tot een verbeterde isolatiewaarde. Door die te combineren met aluminium profielen, blijft het warmteverlies van uw veranda tot een minimum beperkt.

Wil u graag een steellook veranda van naderbij bekijken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij All Seasons Veranda’s? Wij ontvangen u met veel plezier in onze toonzaal! Zo kan u uw dromen en verwachtingen tot in detail toelichten en kunnen wij een voorstel op maat uitwerken.

Doet u liever eerst wat inspiratie op? Neem dan gerust een kijkje bij onze realisaties of download de gratis catalogus. Bij vragen kan u ons steeds contacteren. Wij helpen u met veel plezier verder!

Steellook veranda met kookeiland en tafel
Steellook veranda aan zwembad met palmboom
Steellook veranda met zetels
Steellook veranda met vogelkam en eindkegel
Steellook veranda 's nachts met licht

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier