Boortmeerbeek / Steellook veranda

Van een sober terras met kleine ramen naar een ruime leefveranda met een open gevoel. Is dat niet ieders droom? Wel die van deze inwoners van Boortmeerbeek! Na de prachtige veranda van de buren te aanschouwen, besloten ze om ook zelf de stap te zetten en hun verandadroom waar te maken. Want die moesten ze ook hebben!

De extra gecreëerde ruimte wordt nu benut voor allerhande zaken. Het belangrijkste? Gezellig kunnen dineren met alle kinderen en kleinkinderen, want dat is volgens hen het mooiste wat er is!

Deze steellook veranda met fijne aluminium profielen toont enorm klassevol en is helemaal afgestemd op de stijl van de woning. Zoals wel vaker het doel is van een All Seasons Veranda, werd deze veranda ontworpen met het oog op comfort. Dagelijks wordt er gezellig vertoefd in deze prachtige lichtrijke omgeving. Dankzij de brede lichtstraat op het dak, komt er van alle kanten licht binnen. Daarnaast werden er twee grote deuren in het midden geplaatst, wat ook het open en ruim gevoel versterkt wanneer deze open staan.

Tevreden eigenaars, tevreden All Seasons-team!

Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda

Overtuigd?

Contacteer ons