Belsele / Steellook leefveranda

Deze steellook veranda uit Belsele wekt een instant vakantiegevoel op. Neem plaats onder de palmboom op het terras en droom heerlijk weg bij het lichte ruisen van de wind over het zwembad. Zit het weer niet mee? Dan is deze klassevolle veranda de ultieme plek om tot rust te komen.

Aangezien de veranda van bij het begin als woonuitbreiding bedoeld was, werd de ruimte volledig geïntegreerd in de bestaande constructie. Door de parketvloer te laten doorlopen vanuit de woonkamer, ontstaat er een rustgevend geheel waarin licht en ruimte centraal staan. De grote glaspartijen ter hoogte van de eetkamer zorgen dan ook voor een maximale lichtinval tot diep in de woning.

Voor wie het liever wat intiemer heeft, werd de leefveranda uitgerust met verduisterende screens. Een ingebouwd haardvuur in de overgang tussen eet- en woonkamer zorgt bovendien voor een aangename, huiselijke sfeer. Op die manier geniet je niet alleen ’s zomers van een fantastisch zicht op de tuin, maar biedt de veranda ook ‘s winters een charmante plaats waar het heerlijk vertoeven is.

Steellook leefveranda aan zwembad
Steellook leefveranda met hond
Steellook leefveranda aan zwembad
Steellook leefveranda met spots en plant
Steellook leefveranda met houten tafel met wijn

Overtuigd?

Contacteer ons