Neerpelt / Steellook leefveranda

Liefde bestaat er in alle vormen en maten. De liefde die we voelen als deze familie uit Pelt over haar veranda praat, is er één uit de duizend. “Ze mogen mij alles afnemen, behalve mijn veranda” getuigt van een mooi verhaal dat geschreven werd door deze familie en All Seasons Veranda’s.

Waar vroeger een terras was met weinig verbinding met de leefruimte, ontsproot een tijdje terug een aangename leefveranda. En het begrip ‘leefveranda’ mag dan ook echt letterlijk genomen worden. Als er één plaats is die actief gebruikt wordt, dan is het deze veranda, die voortvloeit in de mooie open keuken.

Tijdens koelere maanden baadt de woonuitbreiding in het licht. Op (te) warme dagen kan ze perfect verduisterd worden. Ook de airconditioning biedt dan soelaas. Voor drukke zelfstandigen zoals deze familie geeft deze plek rust tijdens hectische werkdagen en ontspanning op de schaarse vrije momenten.

De integratie met de bestaande bebouwing toont de veelzijdige mogelijkheden van een dergelijke veranda en de positieve impact ervan op eigenaars en woning. Genieten geblazen, ook voor ons!

Steellook leefveranda
Steellook leefveranda met verduistering
Steellook leefveranda met houten tafel
Steellook leefveranda in glas
Steellook leefveranda met kroonluchter

Overtuigd?

Contacteer ons