Kapelle-op-den-Bos / Steellook veranda

De eigenaars van deze mooie woonst uit Kapelle-op-den-Bos zochten een manier om hun lichtrijke buitenomgeving een plekje te geven binnenshuis. Deze impressionante steellook veranda past daarom als gegoten.

Gasten uitnodigen en een potje koken, één van hun favoriete activiteiten. Doordat de open keuken in directe verbinding staat met de eetruimte in de veranda, is er een voortdurende connectie met de gasten. Ook in de zomer is het gezellig tafelen binnen, aangezien de hete temperaturen worden gedempt door het ingebouwde aircosysteem.

Met oog op comfort, licht en stijl werd er gekozen voor een open dak met veel ramen. Overdag geniet u van heerlijke zonnestralen op uw gezicht en ’s nachts dommelt u zalig weg onder de mooiste sterrenhemel.

De veranda heeft twee ingangen, wat zorgt voor een open en bereikbaar geheel. Met de typische strakke lijnen en de antracietzwarte kleur is deze steellook veranda niet enkel een streling voor het oog langs de binnenzijde. Ook de buitenkant is namelijk een pareltje. Het huis wordt verrijkt door deze woonuitbreiding, met een klassevol geheel als gevolg!

Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda
Steellook veranda

Overtuigd?

Contacteer ons