Waarom een veranda ideaal is doorheen alle seizoenen

Waarom een veranda ideaal is doorheen alle seizoenen

Een veranda komt meestal tot stand omdat er extra leefruimte gewenst is, om te kunnen genieten van het uitzicht of om een hobby in te beoefenen. En dat het hele jaar door. Maar winter blijft winter en zomer blijft zomer. Een veranda is – in tegenstelling tot een stenen woning – een lichte constructie met tal van glaspartijen. Op welke manier zijn de veranda’s van All Seasons Veranda’s dan bestand tegen de extreme weersomstandigheden van elk seizoen? Dat lees je hier!

Winter

Kijken naar de dwarrelende sneeuwvlokjes, genieten van donkere, mysterieuze avonden en gezellig dicht bij elkaar kruipen onder een dekentje: wat heerlijk die winter! Dankzij de standaard dubbele beglazing bij al onze veranda’s, wordt het warmteverlies in grote mate beperkt. Wenst u de temperatuur toch wat op te krikken? U heeft bij ons steeds de mogelijkheid om verwarming te laten inbouwen. Bent u toch eerder een traditioneel, romantisch type? Wat dacht u dan van een gezellig haardvuurtje of kachel in uw veranda? Niet alleen lekker warm maar ook prachtig in het interieur!

Alle Seizoenen Winter
Alle Seizoenen Winter

Lente

De vogels die fluiten, schattige dieren die ontwaken uit hun winterslaap en de knoppen van de bomen die stillaan vorm beginnen te krijgen. Geloof ons, ook in de lente is een veranda ontzettend gezellig om in te vertoeven. Misschien is het zelfs al warm genoeg om even de deuren op te zetten en te genieten van een heerlijk zacht briesje. Typerend voor de lente is een laaghangende, verblindende zon die niet aangenaam is wanneer u een boek leest in uw veranda. Daarom kan u ook steeds kiezen voor zonwerende screens die kunnen worden bevestigd aan de binnen- of buitenzijde van de ramen van uw veranda. Dankzij de lichtdoorlatendheid blijft uw zicht naar de tuin even fenomenaal!

Alle Seizoenen Lente
Alle Seizoenen Lente

Zomer

Ook in de zomer is een veranda van All Seasons Veranda’s dé place to be! In een veranda kan u volop genieten van de warme gloed op uw huid zonder dat een frisse bries deze warmte verstoort. Het is algemeen geweten dat glas niet de ideale isolator is en temperaturen al snel kunnen oplopen op een warme zomerdag. Maar dankzij onze dubbele beglazing met Warm Edge-,0afstandshouder, wordt de temperatuurstijging tot een minimum beperkt. Daarnaast vindt u in de meeste nieuwe veranda’s een airconditioningsysteem dat zorgt voor de verkoeling waar u naar snakt bij het binnentreden van de woning.

Alle Seizoenen Zomer
Alle Seizoenen Zomer

Herfst

Een veranda kan tijdens de herfstmaanden tal van voordelen bieden. In de eerste plaats is het een ideale plek om te genieten van de prachtige vallende herfstbladeren. Daarnaast is een veranda ook een geweldige plek om te lezen, te genieten van een kop warme thee of koffie, of gewoon om te luisteren naar een streepje muziek.

Alle Seizoenen Herfst
Alle Seizoenen Herfst