Aluminium veranda

Bij All Seasons Veranda’s bouwen wij enkel aluminium veranda’s. Aluminium is namelijk een onderhoudsvriendelijk materiaal met een uiterst sterke isolatiewaarde. Bovendien kan u er tal van stijlen mee creëren. All Seasons Veranda’s heeft het vakmanschap in huis om de aluminium veranda van uw dromen te ontwerpen én te realiseren.

Duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk

Aluminium staat erom bekend een erg duurzaam materiaal te zijn. Het is bijzonder licht en sterk, en zal dus niet krimpen, barsten of scheuren. Het behoudt lange tijd zijn kleur en isolatiewaarde, zonder dat u er veel aan werk aan hebt.

In tegenstelling tot een houten veranda hoeft u een aluminium veranda niet te behandelen, te lakken of te schilderen. Een (half)jaarlijkse poetsbeurt van het aluminium frame zou moeten volstaan om uw veranda in topconditie te houden.

Sterk isolerend

Daarnaast heeft aluminium een sterke isolerende waarde. All Seasons Veranda’s ontwerpt al haar aluminium veranda’s zo dat het warmteverlies tot een absoluut minimum gereduceerd wordt. Daarom maken wij standaard gebruik van dubbele beglazing met Warm Edge afstandshouder.

Naast thermische isolatie hechten we ook veel belang aan geluidscomfort. Doorheen het bouwproces worden verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd waarmee we eveneens waken over de akoestische isolatie van uw veranda.

Veelzijdig

Een derde voordeel van een aluminium frame is dat u er tal van stijlen mee kan realiseren. Doordat het zo sterk is, zijn ook grotere glaspartijen mogelijk. Daarmee zorgt u probleemloos voor een strakke, moderne look. Maar ook een authentieke landelijke stijl met sierelementen is perfect te realiseren met een aluminium frame. Tot slot zijn de aluminium profielen uitermate geschikt voor de bouw van steellook veranda’s.

Aluminium veranda met zicht op tuin
Aluminium veranda met terras en zwembad
Aluminium veranda close-up
Aluminium veranda
Aluminium veranda details ornamenten

Hoeveel kost uw droomveranda?

Bereken uw prijs hier